Therapie

Lichaamsvriendelijk

Je Mesoloog werkt lichaamsvriendelijk, dat wil zeggen met natuurlijke, milde middelen. Je Mesoloog maakt daarbij gebruik van onder andere:

  • vitaminen, mineralen, of andere orthomoleculaire preparaten zoals aminozuren, enzymen, etc.;
  • westerse, ayurvedische of chinese kruiden;
  • homeopathische middelen;
  • voedingsadviezen;
  • of leef-“regels”.

Direct uitgetest

Je Mesoloog kan het voor u beoogde therapieplan direct op werkzaamheid testen. Ook bijwerkingen en interacties met overige medicatie kunnen worden uitgetest.

Samenwerking met apotheek

Je Mesoloog werkt samen met de Huizer apotheek. Deze houdt eveneens voor u in de gaten of er geen interacties plaats kunnen vinden tussen de mesologische middelen die ingezet worden, en de medicatie die u misschien verder nog gebruikt. De Huizer apotheek bezorgt aan huis. De kosten voor de therapie, verzorgd door de Huizer apotheek, zijn vergelijkbaar aan die van andere apotheken.

Als u liever gebruik maakt van de diensten van uw eigen apotheek, dan kan dat natuurlijk ook.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? meer info

Vergoedingen Mesologie

Kijk hier voor de mogelijkheden om een Mesologisch consult geheel of gedeeltelijk te vergoeden: meer informatie

Afspraak en intake

Voor mesologisch onderzoek en behandeling, hebt u geen verwijzing van de huisarts nodig. Om een afspraak te maken voor een consult, kunt u bellen of mailen. U krijgt dan een intakeformulier gemaild of thuisgestuurd. Dit intakeformulier kunt u ook downloaden vanaf de intake-pagina. Het ingevulde intakeformulier stuurt u terug zodat Je Mesoloog een goed beeld kan vormen van de precieze aard van uw klachten.