Opleiding

Je Mesoloog heeft een zes jaar durende opleiding op post HBO-niveau doorlopen aan de Academie voor Mesologie (www.mesologie.nl), ook wel genoemd Stichting Academie Integrale Gezondheidszorg Amsterdam, gehuisvest in het Integraal Medisch Centrum (integraalmedischcentrum.nl) in Amsterdam.
Jaarlijks doorloopt Je Mesoloog daar bovenop de nodige bij- en nascholingen. Dit is een reglementair in het beroepsprofiel vastgelegde vereiste voor elke Mesoloog.
Je Mesoloog heeft eerder de opleiding Psychologie doorlopen aan de Universiteit Utrecht. En daarnaast diverse leer-/scholingstrajecten bij Phoenix-opleidingen, Hellingerinstituut, Bodymind opleidingen; Parabel traumatrainingen, Expertise centrum Omgaan met verlies, Centrum voor Stembevrijding, etc., (alsmede diverse eerdere baan-gerelateerde scholingen).

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? meer info

Vergoedingen Mesologie

Kijk hier voor de mogelijkheden om een Mesologisch consult geheel of gedeeltelijk te vergoeden: meer informatie

Afspraak en intake

Voor mesologisch onderzoek en behandeling, hebt u geen verwijzing van de huisarts nodig. Om een afspraak te maken voor een consult, kunt u bellen of mailen. U krijgt dan een intakeformulier gemaild of thuisgestuurd. Dit intakeformulier kunt u ook downloaden vanaf de intake-pagina. Het ingevulde intakeformulier stuurt u terug zodat Je Mesoloog een goed beeld kan vormen van de precieze aard van uw klachten.