Contact

Je Mesoloog werkt op afspraak. U kunt mij bereiken via 06-24431605 (graag de voicemail inspreken bij afwezigheid), per email (zie onderaan de pagina’s van deze website), of via het contactformulier.

Consulttijden zijn op de maandagen overdag (en incidenteel ’s avonds op de maandag), dinsdagen overdag, woensdagen overdag, donderdagen overdag (en incidenteel ’s avonds), en zaterdagochtenden (incidenteel).

Met ingang van januari 2012 is Je Mesoloog gestart met een inloopspreekuur op afspraak. Je Mesoloog bespreekt dan op uw verzoek – kosteloos – met u uw klacht(en), en wat de mesologie voor u kan betekenen.

Graag tot ziens!

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? meer info

Vergoedingen Mesologie

Kijk hier voor de mogelijkheden om een Mesologisch consult geheel of gedeeltelijk te vergoeden: meer informatie

Afspraak en intake

Voor mesologisch onderzoek en behandeling, hebt u geen verwijzing van de huisarts nodig. Om een afspraak te maken voor een consult, kunt u bellen of mailen. U krijgt dan een intakeformulier gemaild of thuisgestuurd. Dit intakeformulier kunt u ook downloaden vanaf de intake-pagina. Het ingevulde intakeformulier stuurt u terug zodat Je Mesoloog een goed beeld kan vormen van de precieze aard van uw klachten.