Route

Mesologie-praktijk Je Mesoloog Straatweg 18 Maarssen, is het verlengde van de Amsterdamse straatweg in Utrecht, even voorbij de sportvelden van Elinkwijk, en de farmaciegroothandel Brocacef aan de rechterhand (dat is ook waar streekbus 120 stopt). Het praktijkadres is ongeveer 200 meter daarvandaan: net na de Zuilense brug, dat is waar de weg omhoog gaat (deze oudste betonnen brug van Nederland brug overspant het verbindingskanaaltje en sluisje tussen het Amsterdam rijnkanaal en de Vecht). (De praktijk heeft uitzicht op de Vecht).
Fietsroutes naar de praktijk zijn over de Amsterdamse straatweg (ongeveer 25 min.), of langs de Vecht (wat langer), en dan (in de  tweede variant) tegenover restaurant Opbuuren, het fietsbruggetje over, (rechts aanhouden) wijkje door, tweede bruggetje over en rechtsaf de Straatweg op.
Straatweg 18 is een grijs huis, en de praktijk is in het grijze bijgebouw op hetzelfde terrein.
De bel zit aan de voorkant naast het huisnummer 18. Bij geen gehoor, graag gewoon door het hek verder lopen, dan kunt u plaats nemen in het voorportaaltje van het praktijk-gebouw.

Parkeergelegenheid

Bij het praktijkadres is voldoende gelegenheid tot vrij parkeren. Mocht er onverhoopt op het ventweggetje (waar nr. 18 aan ligt) toch geen plek meer zijn, dan kunt u even 100 meter terugrijden (richting Utrecht) naar het parkeerterrein van sportvereniging Maarssen, dat is bij de stoplichten linksaf.

Plattegrond

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? meer info

Vergoedingen Mesologie

Kijk hier voor de mogelijkheden om een Mesologisch consult geheel of gedeeltelijk te vergoeden: meer informatie

Afspraak en intake

Voor mesologisch onderzoek en behandeling, hebt u geen verwijzing van de huisarts nodig. Om een afspraak te maken voor een consult, kunt u bellen of mailen. U krijgt dan een intakeformulier gemaild of thuisgestuurd. Dit intakeformulier kunt u ook downloaden vanaf de intake-pagina. Het ingevulde intakeformulier stuurt u terug zodat Je Mesoloog een goed beeld kan vormen van de precieze aard van uw klachten.