Intake

Om een goed beeld te krijgen van de precieze aard van uw klachten, wordt u verzocht om voorafgaand aan het eerste consult, een intakeformulier ingevuld terug te sturen.
Het intakeformulier kunt u hieronder vanaf deze website-pagina downloaden. Gebruik hiervoor de digitale versie: deze eerst opslaan op uw eigen computer, en dan pas invullen!
(Voor Apple-gebruikers: gelieve te openen met Acrobat reader, dus niet in voorvertoning).
Het ingevulde intakeformulier stuurt u dan per mail terug naar Je Mesoloog.
Als u het intakeformulier handmatig wilt invullen en/of liever niet wilt e-mailen, gebruik dan de printversie van het intakeformulier. U kunt deze uitprinten, invullen en dan per post versturen naar Je mesoloog. (zie voor de disclaimer onder webbeheer).

Download hier de formulieren voor een intake:

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen? meer info

Vergoedingen Mesologie

Kijk hier voor de mogelijkheden om een Mesologisch consult geheel of gedeeltelijk te vergoeden: meer informatie

Afspraak en intake

Voor mesologisch onderzoek en behandeling, hebt u geen verwijzing van de huisarts nodig. Om een afspraak te maken voor een consult, kunt u bellen of mailen. U krijgt dan een intakeformulier gemaild of thuisgestuurd. Dit intakeformulier kunt u ook downloaden vanaf de intake-pagina. Het ingevulde intakeformulier stuurt u terug zodat Je Mesoloog een goed beeld kan vormen van de precieze aard van uw klachten.